Vabrik Pincészet
A Vabrik Pincészet a Fejér megyei Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A legenda szerint Dreher Antal kártyán nyerte el előző tulajdonosától azt a kajászói kastélyt, amely ma a Vabrik Pincészet otthona.
Etyek-Budai borvidék
„Etyek, Budapest szőlőskertje” – a környékén már a római korban foglalkoztak szőlőmveléssel. A budai hegyek bortermeléséről a 13. századi oklevelekben is olvashatunk, már ekkor a környékén élő emberek megélhetésének fő forrása volt.
Previous
Next

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ismerje meg kajászói pincészetünket, kóstolja meg díjnyertes borainkat!

A hónap terméke

nap
óra
perc
másodperc

Száraz minőségi fehér bor

Biztosak vagyunk benne, hogy minden Chardonnay rajongó örömét fogja lelni borunkban, hiszen a fajtajellemzők maradéktalan felvonultatása mellett a rövid ászok hordós érlelésnek köszönhetően az illatában felfedezhetőek a citrusos jegyek, amik igazán egyedivé és különlegessé teszik.

Az alkalmazott battanage technológia pedig felteszi a koronát az eredményre, igazi komplex borélményt adva a fogyasztónak. Nem csak magában, hanem sültekhez, grillezett húsokhoz is ajánljuk.

Boraink

Vabrik Pincészet

Rendezvények

Etyek-Budai borvidék